Cornucopia

Cornucopia

Xaghra > Gozo > Malta
Genieten van een 4-sterren accommodatie, dan is Hotel Cornucopia echt iets voor u. Ervaar een leuke vakantie of u nu alleen, samen of met het gezin op reis gaat. Xaghra voor jong en oud, deze bestemming heeft van alles te bieden. Maak gebruik van de activiteiten die Xaghra u kan bieden. Hotel Cornucopia is voorzien van een wastafel, toilet en douche of bad. De inrichting is verzorgd en comfortabel ingericht. Het hotel is voorzien van airco. Ontsnap aan het drukke leven door gebruik te maken van de sauna. Hotel Cornucopia heeft een apart kinderbad. Ook een zwembad ontbreekt niet. Tevens zijn er verschillende sportmogelijkheden. Voor de kinderen is er een speeltuin. Kindvriendelijke accommodatie met voorzieningen voor jong en oud.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Cornucopia. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Cornucopia in Malta

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 25-01-22
  8 dgn.
  2
  LO
  330

Getoonde prijzen voor Cornucopia zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Cornucopia worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven