Zoek & Filter Last minutes

Ontdek Azië met een last minute Maleisië

Met een last minute Maleisië kom je in een bijzondere wereld terecht. Maleisië wordt in tweeën gedeeld door de Zuid-Chinese Zee: het Maleisische schiereiland met zijn moderne hoofdstad Kuala Lumpur en het eiland Borneo met zijn ongerepte natuurlijke paradijzen. Een last minute Maleisië inspireert dierenliefhebbers met spannende safari's door de jungle. Als je van avontuur houdt, mag je de beklimming van de 4.000 meter hoge Kinabalu berg niet missen tijdens je last minute Maleisië. De staat Sarawak op Borneo en de oostkust van het Maleisische schiereiland betoveren met fijne zandstranden en eersteklas duikgebieden. In de steden nodigen kleurrijke bazaars, drukke kooplieden en levendige winkelstraten uit om te gaan winkelen tijdens je last minute Maleisië. 

Lees ook onze tips over andere unieke bestemmingen in Azie

Last minute Maleisië vakantie met zongarantie

Het warme en vochtige tropische klimaat in Maleisië zorgt voor een gemiddelde temperatuur van ongeveer 30 °C. In de berggebieden kan het echter ook wat koeler worden. Van oktober tot maart kun je droge, zonnige dagen in het westen verwachten, terwijl de beste tijd om Borneo te bezoeken van mei tot september is. Vanuit Europa kun je dit veelzijdige land comfortabel bereiken met een directe vlucht naar Kuala Lumpur. Na de landing bevind je je in de Maleisische tijdzone, die een verschil van + 6 uur heeft met de Midden-Europese zomertijd. De openbare vervoermiddelen zoals treinen en bussen bieden je een zeer aangename reis tijdens je last minute Maleisië.

De natuur tijdens een last minute Maleisië

Een hoogtepunt tijdens je last minute Maleisië vakantie is het kijken naar zeeschildpadden die eieren leggen op Schildpaddeneiland in Sabah. Tot de natuurlijke bezienswaardigheden behoren de kleurrijke onderwaterwereld, de dierenrijke regenwouden en de indrukwekkende kalksteengrotten. Verken tijdens een last minute Maleisië de stilte van een van 's werelds langste grottenstelsels tijdens je expeditie naar Mulu National Park, terwijl je begroet wordt door talrijke makaken in de hindoeïstische tempelgrotten van Batu, niet ver van Kuala Lumpur. Het eiland Sipadan voor de kust van Maleisisch Borneo behoort volgens ons tot een van de mooiste duiklocaties ter wereld

Last minute Maleisië: Dynamische metropolen

Maak optimaal gebruik van je last minute Maleisië verblijf in Kuala Lumpur door vanaf de Petrona Twin Towers verbindingsbrug de hoofdstad op de 41e verdieping te bekijken. Als je meer wilt weten over de geschiedenis en de verschillende culturen van het land, kun je tijdens je last minute Maleisië het beste een bezoek brengen aan het informatieve Nationaal Museum Muzium Negara. Thailand is ook een land dat veel te bieden heeft. Kijk hier voor de beste last minute Thailans aanbiedingen.

Helaas zijn er vandaag geen last minutes naar deze bestemming. Het aanbod van last minutes varieert elke dag. Klik op onderstaande link om een andere bestemmingen te zoeken:

Beschikbare last minute vakanties


Naar boven