Bandos Island Resort

Bandos Island Resort

Bandos > Noord Male Atol > Malediven
In Hotel Bandos Island Resort kunt u een leuke vakantie ervaren. Het is goed verblijven in deze 4 sterren accommodatie. Ideaal om bij te komen van een drukke periode of juist actief bezig te zijn in de omgeving. Bandos voor jong en oud, deze bestemming heeft van alles te bieden. Maak gebruik van de activiteiten die Bandos u kan bieden. Voor een verzorgd en comfortabel verblijf bent u bij Hotel Bandos Island Resort aan het goede adres. De badkamer is ingericht met toilet, wastafel en bad of douche. Ook 's avonds aan de bar is het gezellig om wat te drinken. De sporters kunnen aan de conditie blijven werken in de fitness. De tennisbaan is de gehele dag beschikbaar. Voor de kleintjes is er een apart zwembad. Zwembad aanwezig. Jong en oud vermaken zich met de entertainment van Hotel Bandos Island Resort Jong en oud vermaken zich met sport activeiten.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Bandos Island Resort. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Bandos Island Resort in Malediven

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 13-03-22
  8 dgn.
  2
  HP
  1330

Getoonde prijzen voor Bandos Island Resort zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Bandos Island Resort worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven