Bamburi Beach

Mombasa > Pwani (Coast) > Kenia
Genieten van een 3-sterren accommodatie, dan is Bamburi Beach echt iets voor u. Ervaar een leuke vakantie of u nu alleen, samen of met het gezin op reis gaat. Mombasa voor jong en oud, deze bestemming heeft van alles te bieden. Maak gebruik van de activiteiten die Mombasa u kan bieden. Ook 's avonds aan de bar is het gezellig om wat te drinken. Parkeerplaatsen aanwezig nabij Bamburi Beach. Heerlijk dineren in het restaurant van Bamburi Beach. Er is een apart kinderbad. Bij Bamburi Beach is een zwembad aanwezig. Er is entertainment voor jong en oud. Tevens zijn er verschillende sportmogelijkheden.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Bamburi Beach. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Bamburi Beach in Kenia

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 01-11-21
  8 dgn.
  2
  AI
  820

Getoonde prijzen voor Bamburi Beach zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Bamburi Beach worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven