Hotel Dunas De Sal

Hotel Dunas De Sal

Santa Maria > Sal > Kaapverdië
Ontdek de omgeving van Santa Maria. Neem Hotel Dunas de Sal als startpunt en ervaar wat de omgeving van Santa Maria te bieden heeft. Naast Santa Maria zijn ook de omliggende dorpen en steden de moeite waard om te bezoeken. Kaapverdië is misschien niet direct het land waar u aan denkt voor een vakantie. Snuif wat cultuur van Kaapverdië tijdens uw verblijf in Hotel Dunas de Sal Een verblijf in Hotel Dunas de Sal is goed verzorgd en comfortabel. De badkamer is voorzien van een wastafel, toilet en douche of bad.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Hotel Dunas De Sal. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Hotel Dunas De Sal in Kaapverdië

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 07-12-23
  8 dgn.
  2
  LO
  840
 • 09-12-23
  11 dgn.
  2
  LO
  1100
 • 13-12-23
  5 dgn.
  2
  LO
  870
 • 07-01-24
  6 dgn.
  2
  LO
  820
 • 09-01-24
  8 dgn.
  2
  LO
  890

Getoonde prijzen voor Hotel Dunas De Sal zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Hotel Dunas De Sal worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven