Hotel Da Peppe

Letojanni > Sicilië > Italië
Genieten van een 3-sterren accommodatie, dan is Hotel da Peppe echt iets voor u. Ervaar een leuke vakantie of u nu alleen, samen of met het gezin op reis gaat. Italië is het land voor een vakantie ervaring om niet te vergeten. Ervaar de cultuur van Italië en geniet van een fijne vakantie tijdens uw verblijf in Hotel da Peppe. Een verblijf in Hotel da Peppe is goed verzorgd en comfortabel. De badkamer is voorzien van een wastafel, toilet en douche of bad. Het hotel is netjes en verzorgd ingericht met airco. Aan de bar van Hotel da Peppe gezellig een drankje drinken. Gaat u graag met huisdier op vakantie, dan bent u hier welkom. Behalve de trap kunt u ook de lift nemen. In het restaurant kunt u heerlijk genieten van een uitgebreid diner. De kamers zijn rookvrij.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Hotel Da Peppe. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Hotel Da Peppe in Italië

Getoonde prijzen voor Hotel Da Peppe zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Hotel Da Peppe worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven