Hotel Oxford

Hotel Oxford

Rome > Lazio > Italië
Hotel Oxford is een mooi 4 sterren accommodatie waar u kunt genieten van een fijne welverdiende vakantie. Of u nu wilt genieten van de omgeving of even tot rust wil komen. In de omgeving van Rome kunt u allerlei activiteiten ondernemen. Deze bestemming is leuk voor jong en oud en heeft van alles te bieden. Voor een verzorgde en comfortabele inrichting is Hotel Oxford een goed verblijf. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en bad of douche.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Hotel Oxford. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Hotel Oxford in Italië

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 28-02-21
  3 dgn.
  2
  LG
  160
 • 28-02-21
  8 dgn.
  2
  LG
  330
 • 01-03-21
  3 dgn.
  2
  LG
  157

Getoonde prijzen voor Hotel Oxford zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Hotel Oxford worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven