Hotel De France

Rimini > Emilia Romagna > Italië
De omgeving verkennen van Rimini en het mooie ontdekken wat deze omgeving te bieden heeft. Vanuit Hotel de France kunt u het allemaal beleven. Italië is misschien niet direct het land waar u aan denkt voor een vakantie. Snuif wat cultuur van Italië tijdens uw verblijf in Hotel de France Voor een verzorgde en comfortabele inrichting is Hotel de France een goed verblijf. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en bad of douche. Of sla een balletje met elkaar op de tennisbaan. Bij Hotel de France is een zwembad aanwezig.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Hotel De France. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Hotel De France in Italië

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 25-06-24
  5 dgn.
  2
  LG
  330
 • 27-06-24
  8 dgn.
  2
  LG
  520
 • 01-07-24
  8 dgn.
  2
  LG
  570
 • 02-07-24
  5 dgn.
  2
  LG
  350

Getoonde prijzen voor Hotel De France zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Hotel De France worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven