Hotel Villa Romana

Hotel Villa Romana

Minori > Campania > Italië
Genieten van een 4-sterren accommodatie, dan is Hotel Villa Romana echt iets voor u. Ervaar een leuke vakantie of u nu alleen, samen of met het gezin op reis gaat. In de omgeving van Minori kunt u allerlei activiteiten ondernemen. Deze bestemming is leuk voor jong en oud en heeft van alles te bieden. Een verblijf in Hotel Villa Romana is goed verzorgd en comfortabel. De badkamer is voorzien van een wastafel, toilet en douche of bad. Het hotel is netjes en verzorgd ingericht met airco. Na een leuke dag even geniet van een drankje aan de bar. U kunt gebruik maken van de lift om bij uw accommodatie te komen. Heerlijk dineren in het restaurant van Hotel Villa Romana. Rookvrije kamers in Hotel Villa Romana. Bij Hotel Villa Romana is een zwembad aanwezig. Er is entertainment voor jong en oud.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Hotel Villa Romana. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Hotel Villa Romana in Italië

Getoonde prijzen voor Hotel Villa Romana zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Hotel Villa Romana worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven