Hotel President

Londen > Engeland > Groot Brittannië
Vanuit Hotel President kunt u de omgeving van Londen verkennen en ontdekken. Geniet van al het mooie wat de omgeving van Londen heeft te bieden. De omgeving van Londen heeft voor alle leeftijden wel wat te bieden. Er zijn verschillende activiteiten te ondernemen in Londen en omgeving. De inrichting van Hotel President is netjes en verzorgd. De badkamer beschikt over een bad of douche, wastafel en toilet.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Hotel President. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Hotel President in Groot Brittannië

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 29-04-24
  3 dgn.
  2
  LG
  290
 • 30-04-24
  3 dgn.
  2
  LG
  420
 • 07-05-24
  3 dgn.
  2
  LG
  420
 • 19-05-24
  3 dgn.
  2
  LG
  260

Getoonde prijzen voor Hotel President zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Hotel President worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven