Hotel Hermes

Kamari > Santorini > Griekenland
In Hotel Hermes gaat u genieten van een welverdiende vakantie. Vele toeristen zijn u voorgegaan in deze 4 sterren accommodatie. In de omgeving van Kamari kunt u allerlei activiteiten ondernemen. Deze bestemming is leuk voor jong en oud en heeft van alles te bieden. Voor een verzorgd en comfortabel verblijf bent u bij Hotel Hermes aan het goede adres. De badkamer is ingericht met toilet, wastafel en bad of douche. Het hotel is netjes en verzorgd ingericht met airco. Er is een lift aanwezig. Heerlijk dineren in het restaurant van Hotel Hermes. Direct relaxen in de sauna van Hotel Hermes U kunt gebruik maken van de tennisbaan. Zwembad aanwezig. Hotel Hermes is zeer kindvriendelijk.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Hotel Hermes. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Hotel Hermes in Griekenland

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 05-05-21
  6 dgn.
  2
  LO
  506
 • 19-06-24
  5 dgn.
  2
  LO
  570
 • 03-07-24
  5 dgn.
  2
  LO
  810

Getoonde prijzen voor Hotel Hermes zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Hotel Hermes worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven