Hotel Irene Palace

Hotel Irene Palace

Kolymbia > Rhodos > Griekenland
Genieten van een 3-sterren accommodatie, dan is Hotel Irene Palace echt iets voor u. Ervaar een leuke vakantie of u nu alleen, samen of met het gezin op reis gaat. Denk eens aan Griekenland wanneer u aan vakantie denkt. Met een verblijf in Hotel Irene Palace krijgt u een goede indruk wat dit land te bieden heeft. Voor een verzorgde en comfortabele inrichting is Hotel Irene Palace een goed verblijf. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en bad of douche. Het hotel is netjes en verzorgd ingericht met airco. Hotel Irene Palace heeft voorzieningen voor minder validen. Voor de kleintjes is er een apart zwembad. Ook een zwembad ontbreekt niet. Leuke entertainment voor een prima vermaak. Speeltuin of speelplaats voor de kinderen is aanwezig. Hotel Irene Palace staat bekend als kindvriendelijke accommodatie.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Hotel Irene Palace. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Hotel Irene Palace in Griekenland

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 16-05-21
  6 dgn.
  2
  AI
  427
 • 25-06-24
  8 dgn.
  2
  AI
  750
 • 01-07-24
  8 dgn.
  2
  AI
  910

Getoonde prijzen voor Hotel Irene Palace zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Hotel Irene Palace worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven