Hotel Palmyra

Nidri > Lefkas > Griekenland
In Appartementen Palmyra gaat u genieten van een welverdiende vakantie. Vele toeristen zijn u voorgegaan in deze 3 sterren accommodatie. Nidri is een bestemming die iedereen wel wat te bieden heeft. Voor jong en oud is Nidri een leuke bestemming. Appartementen Palmyra is voorzien van een wastafel, toilet en douche of bad. De inrichting is verzorgd en comfortabel ingericht. Het hotel is netjes en verzorgd ingericht met airco. Na een leuke dag even geniet van een drankje aan de bar. U kunt gebruik maken van de lift om bij uw accommodatie te komen. Elke dag kunt u uitgebreid dineren of een snelle hap nemen in het restaurant van Appartementen Palmyra De verblijven zijn voornamelijk rookvrij. Faciliteiten aanwezig voor mensen met een beperking. Op vakantie genieten van het zwembad.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Hotel Palmyra. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Hotel Palmyra in Griekenland

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 11-05-21
  8 dgn.
  2
  LG
  405
 • 26-09-24
  8 dgn.
  2
  LG
  740

Getoonde prijzen voor Hotel Palmyra zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Hotel Palmyra worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven