Hotel Despo

Gouves > Kreta > Griekenland
In Hotel Despo gaat u genieten van een welverdiende vakantie. Vele toeristen zijn u voorgegaan in deze 3 sterren accommodatie. In de omgeving van Gouves kunt u allerlei activiteiten ondernemen. Deze bestemming is leuk voor jong en oud en heeft van alles te bieden. Een verblijf in Hotel Despo is goed verzorgd en comfortabel. De badkamer is voorzien van een wastafel, toilet en douche of bad. Na een leuke dag even geniet van een drankje aan de bar. Voor de tennisliefhebbers is er een tennisbaan. Ook een buiten zwembad ontbreekt niet. Hotel Despo heeft een apart kinderbad. Bij Hotel Despo is een zwembad aanwezig. Leuke entertainment voor een prima vermaak. Ook aan sportliefhebbers is gedacht met diverse sportmogelijkheden.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Hotel Despo. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Hotel Despo in Griekenland

Getoonde prijzen voor Hotel Despo zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Hotel Despo worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven