Jason Inn

Athene > Evia > Griekenland
In Hotel Jason Inn gaat u genieten van een welverdiende vakantie. Vele toeristen zijn u voorgegaan in deze 3 sterren accommodatie. Athene is een bestemming voor alle leeftijden. Athene heeft jong en oud wel wat te bieden. In de omgeving van Athene zijn diverse activiteiten voor handen. Een verblijf in Hotel Jason Inn is goed verzorgd en comfortabel. De badkamer is voorzien van een wastafel, toilet en douche of bad. Aan de bar van Hotel Jason Inn gezellig een drankje drinken. In het restaurant kunt u genieten van de lekkerste maaltijden.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Jason Inn. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Jason Inn in Griekenland

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 31-03-21
  3 dgn.
  2
  LO
  210

Getoonde prijzen voor Jason Inn zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Jason Inn worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven