Hotel Appia la Fayette

Hotel Appia la Fayette

Parijs > Ile de France > Frankrijk
Hotel Appia La Fayette is een mooi 3 sterren accommodatie waar u kunt genieten van een fijne welverdiende vakantie. Of u nu wilt genieten van de omgeving of even tot rust wil komen. Frankrijk is misschien niet direct het land waar u aan denkt voor een vakantie. Snuif wat cultuur van Frankrijk tijdens uw verblijf in Hotel Appia La Fayette Voor een verzorgd en comfortabel verblijf bent u bij Hotel Appia La Fayette aan het goede adres. De badkamer is ingericht met toilet, wastafel en bad of douche. Als de kinderen op bed liggen kan je nog een drankje bij de bar van Hotel Appia La Fayette halen. Er is entertainment voor jong en oud.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Hotel Appia la Fayette. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Hotel Appia la Fayette in Frankrijk

Getoonde prijzen voor Hotel Appia la Fayette zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Hotel Appia la Fayette worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven