Falcon Hills Hotel

Sharm el Sheikh > Sharm el Sheikh > Egypte
Ervaar een geweldige vakantie ervaring in Hotel Falcon Hills. Lekker actief bezig zijn of juist even bijkomen van een drukke tijd. Het kan in dit 3 sterren verblijf. Wie aan een heerlijke vakantie denkt, denkt misschien niet meteen aan Egypte. Met een verblijf in Hotel Falcon Hills kunt u een beetje de cultuur van het land beleven. Een verblijf in Hotel Falcon Hills is goed verzorgd en comfortabel. De badkamer is voorzien van een wastafel, toilet en douche of bad. In het hotel kan je bij komen met de frisse lucht van de airco. In het restaurant kunt u genieten van de lekkerste maaltijden. De verblijven zijn voornamelijk rookvrij. Begin de vakantie met een bezoekje aan de sauna om in relaxte sferen te komen. Er is een apart zwembad voor kinderen bij Hotel Falcon Hills. Bij Hotel Falcon Hills is een zwembad aanwezig. Hotel Falcon Hills is zeer kindvriendelijk.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Falcon Hills Hotel. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Falcon Hills Hotel in Egypte

Getoonde prijzen voor Falcon Hills Hotel zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Falcon Hills Hotel worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven