Palm Beach Resort

Palm Beach Resort

Hurghada > Hurghada > Egypte
Ervaar een geweldige vakantie ervaring in Hotel Palm Beach. Lekker actief bezig zijn of juist even bijkomen van een drukke tijd. Het kan in dit 4 sterren verblijf. Wie aan een heerlijke vakantie denkt, denkt misschien niet meteen aan Egypte. Met een verblijf in Hotel Palm Beach kunt u een beetje de cultuur van het land beleven. Hotel Palm Beach heeft een verzorgde en comfortabele inrichting. In de badkamer zijn toilet, wastafel en bad of douche aanwezig. In het hotel kan je bij komen met de frisse lucht van de airco. Hotel Palm Beach beschikt over rookvrije accommodaties. Voor de tennisliefhebbers is er een tennisbaan. Er is een apart kinderbad. Bij Hotel Palm Beach is een zwembad aanwezig. Sportmogelijkheden voor alle leeftijden aanwezig. Hotel Palm Beach staat bekend als kindvriendelijke accommodatie.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Palm Beach Resort. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Palm Beach Resort in Egypte

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 03-03-22
  8 dgn.
  2
  AI
  430

Getoonde prijzen voor Palm Beach Resort zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Palm Beach Resort worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven