Zoek & Filter Last minutes

Last minute naar München

Een last minute naar München biedt uitkomst wanneer je er nog even tussenuit wilt maar weinig geld te besteden hebt. Er zijn nog een aantal plekken in het vliegtuig beschikbaar en die worden nu voor weinig geld aangeboden. Jij kan daar gebruik van maken en op die manier voor een gunstige prijs naar deze stad in het zuiden van Duitsland gaan. Twijfel dan ook niet langer en boek een last minute naar München.

Beleef de bruisende stad München

Een last minute naar München geeft je de mogelijkheid deze gezellige stad in Duitsland eens te bezoeken. Er zijn tal van bezienswaardigheden en het is dan ook aan te raden en wandeling of fietstocht door de stad te maken. De St. Peter, het Maria plats en het Nymphenburg zijn onder andere het bezoeken meer dan waard. Voor de liefhebber van kunst zijn er een aantal musea die je niet teleur zullen stellen. Wie zich onder wil laten dompelen in de cultuur in deze stad moet eens naar de Englisher Garten. Dit enorm grote park heeft een aantal prachtige plekken en in de zomer zit het vol met mensen.

Wat geeft de stad je nog meer

In München staan een heel aantal brouwerijen van bier en als je er bent is het erg leuk er een paar te bezoeken. Er wordt genoeg georganiseerd zodat je die typisch Duitse bieren kan proeven. Ook wat betreft eten is het aanbod heel divers en wanneer je van winkelen houdt zijn er erg veel opties. De stad van voetbalclub Bayer heeft genoeg in zich om het verblijf voor iedereen tot een succes te maken. Pak je kans en boek een last minute want het is erg gezellig in München, ook wanneer het Oktoberfeest niet aan de gang is.
Europaischer Hof
Europaischer Hof
Duitsland > Beieren > München
  • Vertrek vanaf Düsseldorf
  • Op basis van logies en ontbijt
  • Met vliegtuig
  • 3 ster(ren)

340

15-12
3 dagen
2
LO
Prijs verkregen op 1-12-2023 16:00:45
Naar boven