Avanti Holiday Village

Avanti Holiday Village

Paphos > Paphos > Cyprus
Ervaar een geweldige vakantie ervaring in Appartementen Avanti Holiday Village. Lekker actief bezig zijn of juist even bijkomen van een drukke tijd. Het kan in dit 4 sterren verblijf. Cyprus is het land voor een vakantie ervaring om niet te vergeten. Ervaar de cultuur van Cyprus en geniet van een fijne vakantie tijdens uw verblijf in Appartementen Avanti Holiday Village. Een verblijf in Appartementen Avanti Holiday Village is goed verzorgd en comfortabel. De badkamer is voorzien van een wastafel, toilet en douche of bad. Het hotel is voorzien van airco. Sluit de dag af met een gezellig drankje aan de bar. U kunt gebruik maken van de lift om bij uw accommodatie te komen. U kunt gebruik maken van de tennisbaan. Diverse faciliteiten voor minder validen. Op vakantie genieten van het zwembad. Appartementen Avanti Holiday Village is zeer kindvriendelijk.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Avanti Holiday Village. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Avanti Holiday Village in Cyprus

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 24-05-24
  8 dgn.
  2
  LO
  800
 • 30-05-24
  8 dgn.
  2
  LO
  850
 • 09-06-24
  8 dgn.
  2
  LO
  990
 • 21-06-24
  8 dgn.
  2
  LO
  650
 • 21-06-24
  8 dgn.
  2
  LO
  650
 • 01-07-24
  9 dgn.
  2
  LO
  1110

Getoonde prijzen voor Avanti Holiday Village zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Avanti Holiday Village worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven