Hotel Faros

Ayia Napa > Famagusta > Cyprus
In Hotel Faros kunt u een leuke vakantie ervaren. Het is goed verblijven in deze 3 sterren accommodatie. Ideaal om bij te komen van een drukke periode of juist actief bezig te zijn in de omgeving. Ayia Napa is een bestemming voor alle leeftijden. Ayia Napa heeft jong en oud wel wat te bieden. In de omgeving van Ayia Napa zijn diverse activiteiten voor handen. Hotel Faros heeft een verzorgde en comfortabele inrichting. In de badkamer zijn toilet, wastafel en bad of douche aanwezig. In het hotel kan je bij komen met de frisse lucht van de airco. U kunt gebruik maken van de lift om bij uw accommodatie te komen. Er is een apart zwembad voor kinderen bij Hotel Faros. Bij Hotel Faros is een zwembad aanwezig. Leuke entertainment voor een prima vermaak. Tevens zijn er verschillende sportmogelijkheden. Hotel Faros staat bekend als kindvriendelijke accommodatie.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Hotel Faros. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Hotel Faros in Cyprus

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 18-05-21
  6 dgn.
  2
  LO
  604
 • 30-06-24
  5 dgn.
  2
  LO
  820
 • 30-06-24
  7 dgn.
  2
  LO
  950
 • 02-07-24
  6 dgn.
  2
  LO
  860
 • 06-07-24
  5 dgn.
  2
  LO
  650
 • 06-07-24
  5 dgn.
  2
  LO
  710

Getoonde prijzen voor Hotel Faros zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Hotel Faros worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven