Melia Las Antillas

Melia Las Antillas

Varadero > Cuba > Cuba
Ervaar een geweldige vakantie ervaring in Hotel Meliá Las Antillas. Lekker actief bezig zijn of juist even bijkomen van een drukke tijd. Het kan in dit 4 sterren verblijf. Varadero is een bestemming die iedereen wel wat te bieden heeft. Voor jong en oud is Varadero een leuke bestemming. Voor een verzorgd en comfortabel verblijf bent u bij Hotel Meliá Las Antillas aan het goede adres. De badkamer is ingericht met toilet, wastafel en bad of douche. Sluit de dag af met een gezellig drankje aan de bar. Heerlijk dineren in het restaurant van Hotel Meliá Las Antillas. U kunt gebruik maken van de tennisbaan. Ook een zwembad ontbreekt niet. De kinderen vermaken zich uitstekend met de leuke glijbanen van het zwembad. Jong en oud vermaken zich met de entertainment van Hotel Meliá Las Antillas Er zijn verschillende sportmogelijkheden aanwezig.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Melia Las Antillas. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Melia Las Antillas in Cuba

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 29-08-24
  9 dgn.
  2
  AI
  1210

Getoonde prijzen voor Melia Las Antillas zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Melia Las Antillas worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven