Hotel Sol Palmeras

Hotel Sol Palmeras

Varadero > Cuba > Cuba
In Hotel Sol Palmeras gaat u genieten van een welverdiende vakantie. Vele toeristen zijn u voorgegaan in deze 4 sterren accommodatie. Ga op ontdekking naar de cultuur van Cuba. Verblijf in Hotel Sol Palmeras om te ervaren wat de landschappen en cultuur van Cuba te bieden heeft. Een reis ervaring om blijvend te herinneren. De inrichting van Hotel Sol Palmeras is netjes en verzorgd. De badkamer beschikt over een bad of douche, wastafel en toilet. In het hotel kan je bij komen met de frisse lucht van de airco. De nabij gelegen golfbaan is de trekpleister voor golfliefhebbers om naar Hotel Sol Palmeras te komen. Genieten van een bezoekje aan de sauna. Hotel Sol Palmeras heeft een apart kinderbad. Bij Hotel Sol Palmeras is een zwembad aanwezig. De kinderen spelen in de speeltuin terwijl u van het zonnetje geniet. Hotel Sol Palmeras staat bekend als kindvriendelijke accommodatie.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Hotel Sol Palmeras. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Hotel Sol Palmeras in Cuba

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 15-05-21
  16 dgn.
  2
  AI
  1580
 • 07-12-23
  9 dgn.
  2
  AI
  1490
 • 07-12-23
  9 dgn.
  2
  AI
  1540
 • 13-12-23
  9 dgn.
  2
  AI
  1340
 • 14-12-23
  9 dgn.
  2
  AI
  940
 • 11-01-24
  9 dgn.
  2
  AI
  1310

Getoonde prijzen voor Hotel Sol Palmeras zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Hotel Sol Palmeras worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven