Hotel Inglaterra

Hotel Inglaterra

Havana > Cuba > Cuba
In Inglaterra gaat u genieten van een welverdiende vakantie. Vele toeristen zijn u voorgegaan in deze 3 sterren accommodatie. In de omgeving van Havana kunt u allerlei activiteiten ondernemen. Deze bestemming is leuk voor jong en oud en heeft van alles te bieden. Leuk ingerichte accommodatie met airco. Als de kinderen op bed liggen kan je nog een drankje bij de bar van Inglaterra halen. Er is een lift aanwezig. In het restaurant kunt u genieten van de lekkerste maaltijden. De verblijven zijn voornamelijk rookvrij. U hoeft zich geen moment te vervelen. Er is verschillende entertainment beschikbaar.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Hotel Inglaterra. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Hotel Inglaterra in Cuba

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 15-05-21
  16 dgn.
  2
  LO
  1476
 • 07-12-23
  9 dgn.
  2
  LO
  1490
 • 07-12-23
  9 dgn.
  2
  LO
  1630
 • 10-12-23
  9 dgn.
  2
  LO
  1300

Getoonde prijzen voor Hotel Inglaterra zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Hotel Inglaterra worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven