Hotel Gladiola Star

Goudstrand > Bulgaarse Riviera > Bulgarije
In Hotel Gladiola Star gaat u genieten van een welverdiende vakantie. Vele toeristen zijn u voorgegaan in deze 4 sterren accommodatie. Wie aan een heerlijke vakantie denkt, denkt misschien niet meteen aan Bulgarije. Met een verblijf in Hotel Gladiola Star kunt u een beetje de cultuur van het land beleven. Hotel Gladiola Star is voorzien van een wastafel, toilet en douche of bad. De inrichting is verzorgd en comfortabel ingericht. Ook 's avonds aan de bar is het gezellig om wat te drinken. De sporters kunnen aan de conditie blijven werken in de fitness. Of sla een balletje met elkaar op de tennisbaan. Er is een apart kinderbad. Zwembad aanwezig. U hoeft zich geen moment te vervelen. Er is verschillende entertainment beschikbaar. Tevens zijn er verschillende sportmogelijkheden.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Hotel Gladiola Star. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Hotel Gladiola Star in Bulgarije

 • Datum
  Duur
  Prijs
 • 20-05-21
  6 dgn.
  2
  AI
  415

Getoonde prijzen voor Hotel Gladiola Star zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Hotel Gladiola Star worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven