Zoek & Filter Last minutes

Zonvakantie Montenegro

Ben jij op zoek naar een last minute zonvakantie naar Montenegro? Zoek in ons aanbod van last minutes. En je vindt altijd de meest voordelige deal van dit moment.

Montenegro is nog één van de onontdekte plekken in Europa. Het massa toerisme is hier nog niet ingetreden. Er heerst hier een heerlijk klimaat, de natuur is erg mooi en op de stranden is het nog lekker rustig. Vanwege het ontbreken van het massa toerisme in Montenegro kan je op een fijne manier genieten van zon, zee en strand! Montenegro telt een kustlijn van bijna bijna 300 km lang waarvan iets meer dan de helft wordt gebruikt als strand. De twee belangrijkste stranden aan de Adriatische zee zijn te vinden in Ulcinj en Becici. Beide zijn in het verleden uitgeroepen tot mooiste van Europa. Ook de plaats Budva is een aanrader en staat bekend om haar mooie verscholen baaitjes en prachtige zandstranden.

Er is één plek voor een zonvakantie Montenegro welke je absoluut niet mag missen: de Baai van Kotor. Deze staat bekend als één van de mooiste baaien ter wereld. Aan de baai liggen verschillende kleine oude havenstadjes met als bekendste plek: Kotor. De eeuwenoude havenstad Kotor ligt aan de voet van een berg in een inham van de Adriatische zee.

Andere vakanties in Montenegro

Behalve een zonvakantie heeft Montenegro ook andere vakanties te bieden. Wat dacht je van een roadtrip door Montenegro. Ontdek de vele nationale parken, waaronder Nationaal Park Lovcen en Nationaal Park Durmito. Zoek door alle last minutes naar Montenegro en kijk of je een zonvakantie kan combineren met het binnenland.

Mediteran
Mediteran
Montenegro > Montenegro > Becici
  • Vertrek vanaf Düsseldorf
  • Op basis van logies en ontbijt
  • Met vliegtuig
  • 4 ster(ren)

710

12-12
8 dagen
2
LO
Prijs verkregen op 6-12-2023 16:00:47
Naar boven