Zoek & Filter Last minutes

Autovakantie Nederland

Ben jij op zoek naar een last minute autovakantie naar Nederland? Zoek in ons aanbod van goedkope autovakanties en wie weet ben jij volgende week al onderweg met de auto naar Nederland.

Het is niet zomaar dat veel Nederlanders kiezen voor een vakantie in eigen land. Door de kleine oppervlakte reis je gemakkelijk van de ene naar de andere kant. Van de waterwerken in Zeeland tot de heuvels van Limburg en grote steden tot pittoreske dorpjes, in Nederland vind je het allemaal. Natuurliefhebbers kunnen mooi wandelen op de Veluwe, of een fietstocht maken door de duinen. Liever je kennis bijspijkeren? In grote steden zoals Rotterdam, Den Haag en Amsterdam zijn genoeg interessante musea te vinden. Wil je niet op één plek verblijven maak dan een roadtrip door Nederland. Met een autovakantie Nederland kom je overal.

Nederland en cultuur

Nederland heeft een eigen cultuur die in het buitenland vooral bekend staat vanwege de tolerantie en onbegrensde mogelijkheden. Het softdrugsbeleid lokt jaarlijks veel buitenlandse toeristen naar de grote steden en ook op uitgaansgebied kun je overal terecht. Op bouwkundig vlak staat Nederland zijn mannetje met de waterwerken. De dijken aan de westkust en vele gemalen in de polders zorgen ervoor dat een groot deel van het land niet onder water komt te staan. Ook op culinair gebied kun je tijdens de autovakantie Nederland helemaal losgaan. Denk hierbij aan Hollandse kaas, kroketten en natuurlijk stroopwafels.

Bezienswaardigheden in Nederland

De hoofdstad Amsterdam bevat veruit de meeste bezienswaardigheden. Denk hierbij aan het Rijksmuseum, Van Gogh Museum, de Dam, de Wallen en de grachten. Ook in Rotterdam kijk je je ogen uit. De skyline is uniek voor Nederland en in het centrum vind je vele moderne gebouwen van naam. De kleintjes zullen zich tijdens de autovakantie Nederland uren vermaken in dierentuinen zoals Artis, Blijdorp en Burgers Zoo. In het voorjaar staan de weilanden vol met bloemen, vooral in Noord- en Zuid-Holland. De Keukenhof is het grootste bloemenpark van de wereld en trekt jaarlijks meer dan één miljoen bezoekers. Ook de stranden en duinen zijn bij liefhebbers van flora en fauna erg in trek.

 

Helaas zijn er vandaag geen last minutes naar deze bestemming. Het aanbod van last minutes varieert elke dag. Klik op onderstaande link om een andere bestemmingen te zoeken:

Beschikbare last minute vakanties


Naar boven