Zoek & Filter Last minutes

Autovakantie Duitsland

Ben jij op zoek naar een last minute autovakantie naar Duitsland? Zoek in ons aanbod van goedkope autovakanties en wie weet ben jij volgende week al onderweg met de auto naar Duitsland.

Duitsland is bij uitstek geschikt om met de auto te verkennen. De meeste bestemmingen zijn op slechts een aantal uren verwijderd en er is volop keuze als het gaat om het maken van een korte stedentrip, een heerlijke weekendje weg naar een grote stad of er een week lang tussen uit knijpen en genieten van de natuur. Of je nu reist met een gezelschap dat dol is op historische gebouwen, sportieve activiteiten of dat er kinderen zijn die dol zijn op pretparken en dierentuinen, Duitsland biedt vermaak voor jong en oud.

Duitsland en cultuur

De Duitse cultuur komt in veel opzichten overeen met de Nederlandse. Alleen het zuiden verschilt nogal en houdt vast aan eeuwenoude tradities, het dragen van de klederdracht tijdens hoogtijdagen en het eten van verse, lokale specialiteiten. Het noorden daarentegen lijkt vooral veel op Nederland, alhoewel er nog zichtbare overblijfselen zijn van het verleden waarin het land verdeeld was in Oost en West-Duitsland. Wie tijdens een vakantie Duitsland wil genieten van kunst en cultuur komt zeker aan zijn trekken in een van de vele die het land rijk is. Naast cultuur wordt ook veel aandacht besteed aan kunst en architectuur.

Bezienswaardigheden in Duitsland

Duitsland kent tal van bezienswaardigheden die variëren van historische gebouwen, waaronder de Dom van Keulen, het Rijksdaggebouw en slot Neuschwanstein tot natuurlijke hoogtepunten zoals de Zugspitze, het Beierse Woud en de Loreley in de Rijnoever. Als je door Beieren rijdt, beleef je één van de mooiste autovakanties die je kan maken. Een andere bezienswaardigheid is het bloemeneiland Mainau, waar het vooral in de lente en zomer goed toeven is. Liefhebbers van voetbal moeten de Allianz (het voetbalstadion van München) gezien hebben. Overigens valt er in München nog veel meer te zien en te doen. Het centrum wordt gekenmerkt door de Marienplatz waar ook de Frauenkirche te vinden is. Wie tijdens de autovakantie Duitsland liever naar het noorden trekt, zal tal van bezienswaardigheden in Berlijn vinden. In de winter kan je ook kiezen voor een wintersport in Winterberg bij voldoende sneeuw. Veel Nederlanders kiezen voor een ski-vakantie in Duitsland, het is niet ver rijden en daarom ook uitermate geschikt voor een lang weekend.

 

Helaas zijn er vandaag geen last minutes naar deze bestemming. Het aanbod van last minutes varieert elke dag. Klik op onderstaande link om een andere bestemmingen te zoeken:

Beschikbare last minute vakanties


Naar boven