Hotel Pennsylvania

New York > New York > Verenigde Staten
In Hotel Pennsylvania gaat u genieten van een welverdiende vakantie. Vele toeristen zijn u voorgegaan in deze 2 sterren accommodatie. New York voor jong en oud, deze bestemming heeft van alles te bieden. Maak gebruik van de activiteiten die New York u kan bieden. De inrichting van Hotel Pennsylvania is netjes en verzorgd. De badkamer beschikt over een bad of douche, wastafel en toilet.

LET OP: Dit is een selectie uit de beschikbare vertrekdata. Controleer altijd de website van de aanbieder voor meer prijzen & vertrekdata naar Hotel Pennsylvania. Klik op BEKIJK > voor meer prijzen en vertrek mogelijkheden van Hotel Pennsylvania in Verenigde Staten

Getoonde prijzen voor Hotel Pennsylvania zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per aanbieder en aanbieding. Op de site van de aanbieder kan een uitgebreide prijsopbouw worden opgevraagd nadat de prijs is geselecteerd. De prijzen van Hotel Pennsylvania worden door de aanbierder elke dag aan ons doorgegeven. De voorraad is beperkt en de prijs kan intussen gewijzigd zijn of niet meer beschikbaar zijn. Bekijk altijd de website van de aanbieder voor de actuele prijs en de geldende voorwaarden.

Naar boven