free stats

Uw gegevens worden opgezocht...

loading

Even geduld...

my Lastminutes

Hoe werkt myLastminutes?

myLastminutes houdt u op de hoogte wanneer er een lastminute, aanbieding of vakantie die voldoet aan uw wensen in ons systeem terecht komt. De hele dag door verzamelen wij vakanties van diverse aanbieders en publiceren wij deze op onze site.

stap 1

1. Een account maken

Door een profiel aan te maken, kunt u uw voorkeuren van uw vakantie aangeven. Door het opgeven uw naam, email, wachtwoord en geboortedatum maakt u een profiel aan. Uw geboortedatum wordt gebruikt ter verificatie wanneer u uw wachtwoord wilt opvragen.


stap 2

2. Vertel ons welke nieuwe aanbiedingen u wilt ontvangen

Door voorkeuren aan te maken, geeft u de wensen aan waaraan uw vakantie moet voldoen. U kunt daarbij uw land, regio of stad van voorkeur aangeven. Het is ook mogelijk om alleen bijv. all inclusive te kiezen, vakanties met een reisduur van 15 dagen of alle vakanties tot een maximum van 500 euro. Verder kunnen kunnen er andere opties, verschillende combinaties en meerdere voorkeuren aangemaakt worden.


stap 3

3. Makkelijk uw voorkeuren beheren

Alle aangemaakte voorkeuren in een makkelijk overzicht en aangemaakte voorkeuren zijn met één klik te verwijderen.


stap 3

4. Als eerste op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen

Zodra er een vakantie, aanbieding of lastminute op onze website wordt toegevoegd die voldoet aan uw wensen, wordt u hiervan per email op de hoogte gesteld. In uw profiel geeft u aan of u deze vakantie direct wilt ontvangen of één maal per dag. Zo ontvangt u als eerste de vakantie aanbieding of lastminute die voldoet aan uw wensen.


stap 4

5. Zoeken naar bestaande aanbiedingen, lastminutes of vakanties

Op myLastminutes kunt u makkelijk zoeken en filteren op de bij ons bekende vakanties, aanbiedingen en lastminutes.

24-9-2017 16:06:36